Villa te huur in Les Issambres Zuid Frankrijk tussen Saint Raphael en Saint Tropez. Luchthaven Nice bevind zich op 70 km, Marseille luchthaven op 110 km. Snelweg A8 op 7 km. Er is ook een trein station in Saint Raphael en de bushalte Saint Raphael – Saint Tropez bevindt zich recht voor het domein.

Op het gelijkvloers zijn er 4 slaapkamers ( in kamer avenue du bien être en avenue du bon repas kan telkens respectievelijk 1 kinder klapbed en 1 babybed van 80 cm toegevoegd worden)

Elke kamer heeft zijn eigen badkamer met douche, 1 kamer heeft ook een bad. Allen zijn ze uitgerust met Airco, TV, WIFI en elektrische rolluiken.

Op de eerste verdieping is een volledig uitgeruste keuken met 5 inductie kookplaten, oven, pizza-oven, Amerikaanse koelkast met ijsblokken en drinkwater, vaatwas, TV, muziek intsallatie en Zonnescherm. 

De living op het eerste verdiep is opgedeeld in 2 delen. Een kamer met dubbel bed afgeschermd met gordijnen en een leefgedeelte met een cozy zithoek alsook een houtkachel. Verder is er een zalig zonneterras waar men kan wegdromen in de stralende zon. Er is een zonneluifel aanwezig.

 

Buiten is er een prachtig zwembad op basis van zoutwater die verwarmd en verkoeld kan worden. Een jacuzzi voor 3 personen en een gezellige grot sauna. Overal op het domein bevinden zich cozy terrassen die ervoor zorgen dat er de ganse dag van de zon genoten kan worden. Carport is aanwezig alsook 4 parkeerplaatsen. Een buitenkeuken en buitendouche maakt het geheel af. 

Het strand is vlakbij (+/- 200m) met een klein winkeltje, restaurants zoals Windy, Maeva en La Pura Vida (strandbar).

Heeft u zin gekregen om dit alles te komen ontdekken? 

Contacteer Natacha Mer du Mer voor prijzen en beschikbaarheid via onderstaande coördinaten: 

mer.du.mer.les.issambres@gmail.com of
0033660198028

De Woning is niet rolstoeltoegankelijk.